Cautare

3181 de rezultate pentru "banca otp bank" (2.66 secunde)
Astfel, pentru a obtine un credit de la UniCredit Tiriac Bank, trebuie sa ai varsta de 20 de ani, iar pentru Alpha Bank, de 21 de ani. Millennium Bank a majorat varsta minima acceptata pentru un credit la 25 de ani, iar Piraeus Bank la 22 de ani.
Doua dintre cele trei banci, Orion Bank si Century Bank din Florida, au fost preluate de Iberiabank, cu sediul in Louisiana, care si-a marit, in urma operatiunii, depozitele cu 2,5 miliarde dolari si reteaua cu 34 de sucursale.
Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), cea mai mare banca din lume dupa capitalizare, intentioneaza sa deschida cinci noi filiale in Europa in urmatoarele doua saptamani, dublandu-si astfel prezenta pe piata europeana, scrie The Wall Street Journal. ... euro, fiind urmata de Bank of China cu 168,7 mld.
euro Garanti Bank, subsidiara locala a grupului turc cu acelasi nume, a lansat pe piata din Turcia o emisiune de certificate cu discount in valoare de 100 de milioane de lire turcesti (circa 40 mil.
Ceea ce inseamna ca romanii care au deja credit la banca sunt din ce in ce mai nemulțumiți de serviciile oferite de banci.
HVB Bank Romania si Banca ¥iriac reprezinta incepand de luni grupul italian UniCredit, alaturi de sucursala din Romania Unicredit Bank, se arata intr-un comunicat comun al celor trei institutii, preluat de Mediafax.
Banca Comerciala Romana, Banca Romaneasca SA, Banca Comerciala Carpatica, EXIMBANK, CEC, BRD-GSG, Raiffeisen Bank, Banc Post, Alpha Bank, Romexterra, Romanian International Bank - RIB, Eurobank.
Potrivit inspectorului sef din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta, Ioan Badica, cele cinci banci sunt Alpha Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank Romania, Volks Bank Romania si Banca Transilvania.
Raiffeisen Bank lanseaza in perioada 19 februarie- 18 mai a.c. ... Astfel, in perioada mentionata Raiffeisen Bank va acorda credite KfW pentru IMM-uri cu o dobanda promotionala de 7,89% pentru credite in lei.
Potrivit NewsIn, citat de www.curs-valutar.ro, cursul afisat miercuri de Banca Nationala a României (BNR) arata o apreciere a monedei nationale cu 0,02% fata de euro, de la 3,3306 lei/euro, cât era marti, la 3,3298 lei/euro, nivel ce nu a mai fost atins din 2 decembrie 2002.Nici dolarul n-a stat mai bine comparativ cu raportul leu-euro.
Potrivit NewsIn, citat de www.curs-valutar.ro, cursul afisat miercuri de Banca Nationala a României (BNR) arata o apreciere a monedei nationale cu 0,02% fata de euro, de la 3,3306 lei/euro, cât era marti, la 3,3298 lei/euro, nivel ce nu a mai fost atins din 2 decembrie 2002.Nici dolarul n-a stat mai bine comparativ cu raportul leu-euro.
Dupa BCR, ING, ProCredit Bank, Italo-Romena, o noua banca, MKB Romexterra Bank a anuntat ca si-a modernizat reteaua pentru utilizarea cardurilor cu cip.
Banca Comerciala Romana, Alpha Bank, Bancpost, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, Garanti Bank sau Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) sunt doar cateva dintre institutiile, care incearca sa atraga cat mai multi clienti oferind dobanzi mici.
„În ultima perioada, dobânzile au scazut putin si asteptam sa apara ofertele pentru Sarbatori“, a declarat în noiembrie Carmen Radulescu, directoarea uneia din agentiile imobiliare din Craiova.Alpha Bank renunta la comisionul de acordareOfertele speciale nu s-au lasat prea mult asteptate.
Informatia oficiala privind comisionul cu pricina suna cam asa la aceasta banca: ... La Credit Europe Bank te anunta de la început ca ai comision 0% de rambursare anticipata, dar... ... De asemenea, banca mai percepe un comision de 0,15% lunar, pentru administrarea soldului.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea majora din nou dobanda cheie in ultima sedinta de politica monetata din acest an, dupa pauza din septembrie, cand banca centrala a mentinut dobanda la 10,25% pe an, a declarat, vineri, Nicolae Alexandru Chidesciuc, senior economist la ING Bank Romania, citat de NewsIn.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
În plus, exista foarte multe la vanzare si nu le cumpara nimeni", a spus un oficial din cadrul Raiffeisen Bank.
Banca Comerciala Romana se mentine pe primul loc in sistemul bancar, cu o crestere de 32%. ... Intre primele trei pozitii ale clasamentului, Raiffeisen este singura banca in urcare la nivelul cotei de piata, de la 6,9% in 2003, la 9,2% la finele anului trecut.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romextera SA - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
google-analytics.com